Contacteaza-ne prin email
Suna acum
Direct pe FTP

Termeni si conditii

LiveMedia.ro este un produs realizat pentru a asigura servicii si informatii celor care acceseaza portalul de la adresa http://www.LiveMedia.ro. Alte servicii care sunt sau vor fi implementate in timp in cadrul portalului sunt supuse acelorasi reguli, in afara de cazul in care acestea au conditii de folosire distinct formulate. Inainte de a folosi serviciile furnizate de acest site trebuie sa cititi si sa acceptati termenii de utilizare prezentati pe aceast portal.

Pentru utilizarea serviciilor informative oferite de portal prin intermediul sectiunii Newsletter, sunteti obligati sa furnizati date adevarate (adresa corecta e e-mail), asa cum este cerut de formularul de inregistrare pentru Newsletter. In cazul furnizarii de adrese care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, LiveMedia.ro isi rezerva dreptul de a suspenda expedierea mesajelor cu caracter Publicitar si de Reclama si de a refuza toate incercarile curente sau viitoare de folosire a portalului.

Datele obtinute prin intermediul formularului de Contact nu vor face obiectul unei tranzactii intre LiveMedia.ro si alte companii. LiveMedia.ro are dreptul de a utiliza aceste informatii doar in scopul contactarii persoanelor care si-au exprimat aceasta intentie completand formularul de pe site. Exceptie de la aceasta obligatie o fac doar utilizarea datelor personale pentru atribuirea de facilitati in servicii sau produse persoanei inregistrate.

LiveMedia.ro nu isi asuma responsabilitatea de buna functionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiterile. Continutul acestui portal poate fi modificat, responsabilitatea find de partea utilizatorilor de a verifica periodic continutul lui. Continutul portalului este proprietatea LiveMedia.ro si al companiilor partenere care vor fi citate si ca sursa de continut, si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al LiveMedia.ro. LiveMedia.ro defineste prin continut, toate informatiile cuprinse in portal sub forma de text, date, software, fisiere audio sau video, imagini statice sau vectoriale. Informatiile trimise de de catre vizitatorii si utilizatorii legali ai portalului pentru a putea fi publicate intra sub aceleasi restrictii ale dreptului de proprietate. LiveMedia.ro nu-si asuma responsabilitatea pentru acuratetea continutului transferat sau afisat prin intermediul serviciilor enuntate mai sus.

LiveMedia.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricarui serviciu, in orice moment fara un anunt prealabil.

LiveMedia.ro poate derula in orice moment campanii de publicitare si/sau promotii in orice sectiune din portal. Campaniile si promotiile derulate de LiveMedia.ro, precum si spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si a promotiilor nu necesita acordul vizitatorilor si pot fi schimbate oricand fara un anunt prealabil.

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Nu suntem responsabili pentru fidelitatea, nepotrivirile, indisponibilitatile sau alte defectele acestui site sau ale continutului sau. LiveMedia.ro isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, efectiv chiar din data postarii noilor modificari si amendamente pe acest site.

Continuarea accesarii acestui site este inteleasa ca fiind acordul dumneavoastra cu toate conditiile de mai sus.

LiveMedia.ro este proprietatea S.C. Live Media International S.R.L.

Pentru orice alte probleme legate de functionarea site-ului ne puteti contacta la adresa print@livemedia.ro

Octombrie 2008, Echipa LiveMedia.ro